Image Please bare with us while we are carrying out some much needed maintenance to the forum. New look coming soon!

Got my Amplifier Back!!

For all your audio/visual & general interior needs, post here
User avatar
Dan
Site Admin
Posts: 3792
Joined: Sat Feb 24, 2007 3:43 pm
Location: Dublin

Got my Amplifier Back!!

Postby Dan » Tue Mar 13, 2007 4:25 pm

Just though i'd rant about the fact that i got my Pioneer amp back off AV imports after getting it repaired. Left it in a month ago1 They do seem to be very slow getting back to you but they do a good job and are cheap! I can finally stick my sub back in to the car. Bring on the bass!! 8) 8)

User avatar
anto
Dublin Rep
Posts: 667
Joined: Sat Mar 03, 2007 6:31 pm
Location: dublin

Postby anto » Tue Mar 13, 2007 4:28 pm

what happened to it

User avatar
Dan
Site Admin
Posts: 3792
Joined: Sat Feb 24, 2007 3:43 pm
Location: Dublin

Postby Dan » Tue Mar 13, 2007 5:43 pm

dodgy wiring = blown transistors!! Had a go at hooking it back up there, it doesnt seem fixed to me. The power problem is fixed but the is no sound coming out of it. Its going to be a late night me thinks!

User avatar
Gerbo
Tezza Fanatic!
Posts: 235
Joined: Sat Mar 03, 2007 3:48 pm
Location: Meath

Postby Gerbo » Tue Mar 13, 2007 7:14 pm

dodgy wiring = blown transistors!!


Did you tell them that you did the dodgy wiring :lol:

User avatar
anto
Dublin Rep
Posts: 667
Joined: Sat Mar 03, 2007 6:31 pm
Location: dublin

Postby anto » Tue Mar 13, 2007 7:56 pm

glad it all got fixed

User avatar
Dan
Site Admin
Posts: 3792
Joined: Sat Feb 24, 2007 3:43 pm
Location: Dublin

Postby Dan » Tue Mar 13, 2007 9:08 pm

Gerbo wrote:
dodgy wiring = blown transistors!!


Did you tell them that you did the dodgy wiring :lol:


Of course i did Not! Just played dumb! Ill give it another crack tomorrow


Return to “I.C.E & Interior section”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests