Altezza 3sge, 4age ITB'S & TPS, tezza MAF(custom plenum) and stock ECU. Can it work?

Post info/questions on engine mods and issues here
BrevisD
Noob!
Posts: 1
Joined: Mon Apr 02, 2018 5:51 am

Altezza 3sge, 4age ITB'S & TPS, tezza MAF(custom plenum) and stock ECU. Can it work?

Postby BrevisD » Wed Apr 25, 2018 8:21 am

Wanting to know if I run 4age ITB'S on my 3sge using the 4age TPS, custom plenum so I can run the stock MAF and ECU from a altezza?

User avatar
Tosh21
Altezza Guru
Posts: 524
Joined: Mon Jan 20, 2014 10:12 pm
Location: Oxfordshire

Re: Altezza 3sge, 4age ITB'S & TPS, tezza MAF(custom plenum) and stock ECU. Can it work?

Postby Tosh21 » Sat Aug 11, 2018 8:01 am

Aye pretty sure if you have plenum you can run it on a maf but there's no point going through all that work to leave a stock ecu your better off going aftermarket and running a map then getting it remaped


Return to “Engine & Transmission section”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest