Image Please bare with us while we are carrying out some much needed maintenance to the forum. New look coming soon!

Sxe10 obd scanner that works!

Post info/questions on engine mods and issues here
User avatar
possel
Tezza Fanatic!
Posts: 212
Joined: Sun Oct 03, 2010 11:42 am
Location: south east, kent

Sxe10 obd scanner that works!

Postby possel » Tue Jul 09, 2013 10:48 am

Since my obd post I have had a few pm's wanting a link so here you all go.

DESIGNED FOR WINDOWS XP

http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewit ... 1014952940

Its a MIni vci that uses techstream program, I'm running a slightly older firmware version 8.0 I also have 7.3 make sure you set the region to Japan then it will automatically detect sxe10 when plugged into your car, Enjoy :)
Last edited by possel on Fri Jul 26, 2013 6:04 pm, edited 1 time in total.

User avatar
mlcoolj
Altezza Guru
Posts: 1740
Joined: Tue Oct 20, 2009 8:14 pm

Re: Sxe10 obd scanner that works!

Postby mlcoolj » Tue Jul 09, 2013 11:28 am

where's the "like" button when you need it? :lol:
Image

User avatar
banan1984
Altezza Guru
Posts: 1420
Joined: Fri Jul 01, 2011 12:01 pm
Location: Dunno

Re: Sxe10 obd scanner that works!

Postby banan1984 » Tue Jul 09, 2013 12:03 pm

Just ordered one 8)
D700 / RS200

sxe10mike
Tezza Fanatic!
Posts: 220
Joined: Mon Nov 28, 2011 5:09 am
Location: Meath
Contact:

Re: Sxe10 obd scanner that works!

Postby sxe10mike » Tue Jul 09, 2013 7:12 pm

I would buy one but it says not to use with Windows 7. :(
Why complain when nobody listens?

User avatar
possel
Tezza Fanatic!
Posts: 212
Joined: Sun Oct 03, 2010 11:42 am
Location: south east, kent

Re: Sxe10 obd scanner that works!

Postby possel » Tue Jul 09, 2013 8:06 pm

You not got a old laptop laying around? Or a external hard drive that you could put xp on? Send the seller a message he might have a windows 7 program on a different listing.

sxe10mike
Tezza Fanatic!
Posts: 220
Joined: Mon Nov 28, 2011 5:09 am
Location: Meath
Contact:

Re: Sxe10 obd scanner that works!

Postby sxe10mike » Tue Jul 09, 2013 9:13 pm

I've an external HDD. I could partition the internal HDD to run XP. I never thought of that initially. Yeah I'll message him and see what he says. :) Cheers.
Why complain when nobody listens?

User avatar
mlcoolj
Altezza Guru
Posts: 1740
Joined: Tue Oct 20, 2009 8:14 pm

Re: Sxe10 obd scanner that works!

Postby mlcoolj » Wed Jul 10, 2013 6:56 am

use virtuabox or vmware to run XP virtually and install it on there... that helps too...
Image

User avatar
chrisp83
Trc Off
Posts: 88
Joined: Fri Jun 08, 2012 11:00 am
Location: Botswana AFRICA

Re: Sxe10 obd scanner that works!

Postby chrisp83 » Thu Jul 11, 2013 1:37 pm

They don't ship to my location :cry:

User avatar
Bosanac
Trc On!
Posts: 41
Joined: Wed Aug 01, 2012 11:42 am
Location: Germany - Frankfurt
Contact:

Re: Sxe10 obd scanner that works!

Postby Bosanac » Wed Jul 17, 2013 12:36 am

I order one, hope that will work finally :roll:

User avatar
Bosanac
Trc On!
Posts: 41
Joined: Wed Aug 01, 2012 11:42 am
Location: Germany - Frankfurt
Contact:

Re: Sxe10 obd scanner that works!

Postby Bosanac » Wed Jul 24, 2013 11:47 am

Tool is here and software work on Win8, software registration its easy, on car i test later work that or not, my notebook its empty xD .

User avatar
banan1984
Altezza Guru
Posts: 1420
Joined: Fri Jul 01, 2011 12:01 pm
Location: Dunno

Re: Sxe10 obd scanner that works!

Postby banan1984 » Wed Jul 24, 2013 12:24 pm

Did recieved it yday, will test this evening :]
D700 / RS200

User avatar
mlcoolj
Altezza Guru
Posts: 1740
Joined: Tue Oct 20, 2009 8:14 pm

Re: Sxe10 obd scanner that works!

Postby mlcoolj » Wed Jul 24, 2013 1:16 pm

keep us posted! saving up for one too!
Image

User avatar
Bosanac
Trc On!
Posts: 41
Joined: Wed Aug 01, 2012 11:42 am
Location: Germany - Frankfurt
Contact:

Re: Sxe10 obd scanner that works!

Postby Bosanac » Wed Jul 24, 2013 3:35 pm

Ok i test it and will not work to connect anything to ecu.

User avatar
possel
Tezza Fanatic!
Posts: 212
Joined: Sun Oct 03, 2010 11:42 am
Location: south east, kent

Re: Sxe10 obd scanner that works!

Postby possel » Wed Jul 24, 2013 7:29 pm

Bosanac wrote:Ok i test it and will not work to connect anything to ecu.


Have you selected region to Japan? It should work fine, I have tried all sorts of Toyota and lexus is200 at work and everything has worked so far.....

User avatar
Bosanac
Trc On!
Posts: 41
Joined: Wed Aug 01, 2012 11:42 am
Location: Germany - Frankfurt
Contact:

Re: Sxe10 obd scanner that works!

Postby Bosanac » Wed Jul 24, 2013 11:06 pm

Have select EU,JAP, and OTHER and will not work, its say can not connect to VIS or some (dont know whats that) :).

Can you post step by step pics from settings ?


Return to “Engine & Transmission section”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests