ImageGreetings! Welcome to Tezzaworld website, unfortunately you are a few years late to the show as nearly everyone has been and gone, there is still lots of useful archived material to read through, not many active users unfortunately, but that’s the way it goes, hopefully you are not too disappointed...

Sxe10 obd scanner that works!

Post info/questions on engine mods and issues here
User avatar
possel
Tezza Fanatic!
Posts: 212
Joined: Sun Oct 03, 2010 11:42 am
Location: south east, kent

Sxe10 obd scanner that works!

Postby possel » Tue Jul 09, 2013 10:48 am

Since my obd post I have had a few pm's wanting a link so here you all go.

DESIGNED FOR WINDOWS XP

http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewit ... 1014952940

Its a MIni vci that uses techstream program, I'm running a slightly older firmware version 8.0 I also have 7.3 make sure you set the region to Japan then it will automatically detect sxe10 when plugged into your car, Enjoy :)
Last edited by possel on Fri Jul 26, 2013 6:04 pm, edited 1 time in total.

User avatar
mlcoolj
Altezza Guru
Posts: 1740
Joined: Tue Oct 20, 2009 8:14 pm

Re: Sxe10 obd scanner that works!

Postby mlcoolj » Tue Jul 09, 2013 11:28 am

where's the "like" button when you need it? :lol:
Image

User avatar
banan1984
Altezza Guru
Posts: 1421
Joined: Fri Jul 01, 2011 12:01 pm
Location: Dunno

Re: Sxe10 obd scanner that works!

Postby banan1984 » Tue Jul 09, 2013 12:03 pm

Just ordered one 8)
D700 / RS200

sxe10mike
Tezza Fanatic!
Posts: 220
Joined: Mon Nov 28, 2011 5:09 am
Location: Meath
Contact:

Re: Sxe10 obd scanner that works!

Postby sxe10mike » Tue Jul 09, 2013 7:12 pm

I would buy one but it says not to use with Windows 7. :(
Why complain when nobody listens?

User avatar
possel
Tezza Fanatic!
Posts: 212
Joined: Sun Oct 03, 2010 11:42 am
Location: south east, kent

Re: Sxe10 obd scanner that works!

Postby possel » Tue Jul 09, 2013 8:06 pm

You not got a old laptop laying around? Or a external hard drive that you could put xp on? Send the seller a message he might have a windows 7 program on a different listing.

sxe10mike
Tezza Fanatic!
Posts: 220
Joined: Mon Nov 28, 2011 5:09 am
Location: Meath
Contact:

Re: Sxe10 obd scanner that works!

Postby sxe10mike » Tue Jul 09, 2013 9:13 pm

I've an external HDD. I could partition the internal HDD to run XP. I never thought of that initially. Yeah I'll message him and see what he says. :) Cheers.
Why complain when nobody listens?

User avatar
mlcoolj
Altezza Guru
Posts: 1740
Joined: Tue Oct 20, 2009 8:14 pm

Re: Sxe10 obd scanner that works!

Postby mlcoolj » Wed Jul 10, 2013 6:56 am

use virtuabox or vmware to run XP virtually and install it on there... that helps too...
Image

User avatar
chrisp83
Trc Off
Posts: 88
Joined: Fri Jun 08, 2012 11:00 am
Location: Botswana AFRICA

Re: Sxe10 obd scanner that works!

Postby chrisp83 » Thu Jul 11, 2013 1:37 pm

They don't ship to my location :cry:

User avatar
Bosanac
Trc On!
Posts: 41
Joined: Wed Aug 01, 2012 11:42 am
Location: Germany - Frankfurt
Contact:

Re: Sxe10 obd scanner that works!

Postby Bosanac » Wed Jul 17, 2013 12:36 am

I order one, hope that will work finally :roll:

User avatar
Bosanac
Trc On!
Posts: 41
Joined: Wed Aug 01, 2012 11:42 am
Location: Germany - Frankfurt
Contact:

Re: Sxe10 obd scanner that works!

Postby Bosanac » Wed Jul 24, 2013 11:47 am

Tool is here and software work on Win8, software registration its easy, on car i test later work that or not, my notebook its empty xD .

User avatar
banan1984
Altezza Guru
Posts: 1421
Joined: Fri Jul 01, 2011 12:01 pm
Location: Dunno

Re: Sxe10 obd scanner that works!

Postby banan1984 » Wed Jul 24, 2013 12:24 pm

Did recieved it yday, will test this evening :]
D700 / RS200

User avatar
mlcoolj
Altezza Guru
Posts: 1740
Joined: Tue Oct 20, 2009 8:14 pm

Re: Sxe10 obd scanner that works!

Postby mlcoolj » Wed Jul 24, 2013 1:16 pm

keep us posted! saving up for one too!
Image

User avatar
Bosanac
Trc On!
Posts: 41
Joined: Wed Aug 01, 2012 11:42 am
Location: Germany - Frankfurt
Contact:

Re: Sxe10 obd scanner that works!

Postby Bosanac » Wed Jul 24, 2013 3:35 pm

Ok i test it and will not work to connect anything to ecu.

User avatar
possel
Tezza Fanatic!
Posts: 212
Joined: Sun Oct 03, 2010 11:42 am
Location: south east, kent

Re: Sxe10 obd scanner that works!

Postby possel » Wed Jul 24, 2013 7:29 pm

Bosanac wrote:Ok i test it and will not work to connect anything to ecu.


Have you selected region to Japan? It should work fine, I have tried all sorts of Toyota and lexus is200 at work and everything has worked so far.....

User avatar
Bosanac
Trc On!
Posts: 41
Joined: Wed Aug 01, 2012 11:42 am
Location: Germany - Frankfurt
Contact:

Re: Sxe10 obd scanner that works!

Postby Bosanac » Wed Jul 24, 2013 11:06 pm

Have select EU,JAP, and OTHER and will not work, its say can not connect to VIS or some (dont know whats that) :).

Can you post step by step pics from settings ?


Return to “Engine & Transmission section”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest