ImageGreetings! Welcome to Tezzaworld website, unfortunately you are a few years late to the show as nearly everyone has been and gone, there is still lots of useful archived material to read through, not many active users unfortunately, but that’s the way it goes, hopefully you are not too disappointed...

Could this be my problem?

Any problems with your Altezza, post questions here
not_too_fast
Trc On!
Posts: 25
Joined: Wed Sep 23, 2009 4:11 pm

Could this be my problem?

Postby not_too_fast » Fri Oct 08, 2010 6:22 pm

Right after checking all the sensors that could be causing my car to run rich, i went at the throttle body and found that the thermostat in that wasn't connected and i cant find the wires to it :shock:

Im thinkin because its right above the s/c that when a belt snapped that it broke it off and the prev owner never bothered to get it fixed :evil:

Could this be the reason my car is running so rich?

PLEASE HELP!?

User avatar
E910
Altezza Guru
Posts: 1587
Joined: Sun Aug 03, 2008 4:47 am
Location: New Zealand
Contact:

Re: Could this be my problem?

Postby E910 » Fri Oct 08, 2010 11:07 pm

Got any pics?

Are you talking about this sensor? :arrow: http://www.toyodiy.com/parts/p_J_199904 ... ?hl=22214A

not_too_fast
Trc On!
Posts: 25
Joined: Wed Sep 23, 2009 4:11 pm

Re: Could this be my problem?

Postby not_too_fast » Sat Oct 09, 2010 2:47 am

yup thats the one..


Return to “Problems with your Altezza”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron