ImageGreetings! Welcome to Tezzaworld website, unfortunately you are a few years late to the show as nearly everyone has been and gone, there is still lots of useful archived material to read through, not many active users unfortunately, but that’s the way it goes, hopefully you are not too disappointed...

Re-setting a TPS (Throttle Body Position Sensor) on an Altezza...HELP!

Any problems with your Altezza, post questions here
tdi-red di
Noob!
Posts: 18
Joined: Mon Feb 04, 2013 6:55 pm
Location: Connemara, Galway

Re-setting a TPS (Throttle Body Position Sensor) on an Altezza...HELP!

Postby tdi-red di » Wed Apr 22, 2015 3:46 am

Hello Guys,

As title suggests, I took this off the last day for no apparent reason (Ameatur Mechanic) as I was cleaning my throttle body. Anyways im looking for a detailed way..(Photos, Video or even a really good step by step) to get the sensor set right..its idling very high at the moment. I know it involves a multimeter and the ECU as far as I know but after that im lost...Any help much appreciated, thanks !

Thanks :)
**** Looking for anyone who can program vw clocks, Galway preferably :) ****

User avatar
Tosh21
Altezza Guru
Posts: 521
Joined: Mon Jan 20, 2014 10:12 pm
Location: Oxfordshire

Re: Re-setting a TPS (Throttle Body Position Sensor) on an Altezza...HELP!

Postby Tosh21 » Wed Apr 22, 2015 10:48 pm

http://z4.invisionfree.com/lexusaltezza ... topic=8980

May be different if you don't have a 6 speed manual but I'm not sure


Return to “Problems with your Altezza”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests