Image Please bare with us while we are carrying out some much needed maintenance to the forum. New look coming soon!

Forum, anyone else having problems with forum functions

Anything not related to cars
User avatar
Robin H
Southern England Rep
Posts: 2356
Joined: Sun Mar 18, 2007 10:23 pm
Location: Dorset
Contact:

Forum, anyone else having problems with forum functions

Postby Robin H » Thu Mar 18, 2010 1:21 pm

as it says

anyone else having problems with the forums functions
have noticed a few things that have seem to be spotted by others view like view active topics not working, which is a right pain as this was the best way I found to catch up on things
Also tried to update my garage and have managed to list 3 extra dyno runs with no joy of uploading and image for it and can't sus out how to delete them

can anyone help ???
Deals on Anodised Altezza parts.... cooling panels and battery bars..
Image

If you are a UK member and interested in club meets please sign up here:
viewtopic.php?f=6&t=7729


Please Support TezzaWorld
viewtopic.php?f=2&t=8309


Club stickers
viewtopic.php?f=16&t=8724

Blitz Turbo Altezza RS220
Image
I wish I had more time.....

User avatar
Noel
Moderator
Posts: 3726
Joined: Sat Mar 03, 2007 6:18 pm
Location: oldville

Re: Forum, anyone else having problems with forum functions

Postby Noel » Thu Mar 18, 2010 1:54 pm

I'll bring this to Dizz's attention :wink:

my powers are limited so can't help with these issues

User avatar
Dan
Site Admin
Posts: 3792
Joined: Sat Feb 24, 2007 3:43 pm
Location: Dublin

Re: Forum, anyone else having problems with forum functions

Postby Dan » Thu Mar 18, 2010 9:19 pm

if you click "view new posts" that should show you all newly posted in topics. as for the images upload, ill have a look now and see can i change anything, that might by Dizz' side of things

User avatar
Robin H
Southern England Rep
Posts: 2356
Joined: Sun Mar 18, 2007 10:23 pm
Location: Dorset
Contact:

Re: Forum, anyone else having problems with forum functions

Postby Robin H » Thu Mar 18, 2010 9:24 pm

No :oops: :oops: the image thing was me being a bit of a muppet
the image was far to big thats why I was having problems, also sus out the editing the garage mods/dyno runs
Deals on Anodised Altezza parts.... cooling panels and battery bars..
Image

If you are a UK member and interested in club meets please sign up here:
viewtopic.php?f=6&t=7729


Please Support TezzaWorld
viewtopic.php?f=2&t=8309


Club stickers
viewtopic.php?f=16&t=8724

Blitz Turbo Altezza RS220
Image
I wish I had more time.....

User avatar
Dan
Site Admin
Posts: 3792
Joined: Sat Feb 24, 2007 3:43 pm
Location: Dublin

Re: Forum, anyone else having problems with forum functions

Postby Dan » Thu Mar 18, 2010 9:26 pm

Robin H wrote:No :oops: :oops: the image thing was me being a bit of a muppet
the image was far to big thats why I was having problems, also sus out the editing the garage mods/dyno runs



so your grand now? :lol:

User avatar
Robin H
Southern England Rep
Posts: 2356
Joined: Sun Mar 18, 2007 10:23 pm
Location: Dorset
Contact:

Re: Forum, anyone else having problems with forum functions

Postby Robin H » Thu Mar 18, 2010 9:41 pm

yep :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Deals on Anodised Altezza parts.... cooling panels and battery bars..
Image

If you are a UK member and interested in club meets please sign up here:
viewtopic.php?f=6&t=7729


Please Support TezzaWorld
viewtopic.php?f=2&t=8309


Club stickers
viewtopic.php?f=16&t=8724

Blitz Turbo Altezza RS220
Image
I wish I had more time.....

User avatar
Dizz
Site Admin
Posts: 966
Joined: Sat Feb 24, 2007 12:52 am
Location: Dublin
Contact:

Re: Forum, anyone else having problems with forum functions

Postby Dizz » Sun Mar 21, 2010 10:55 pm

Sorry I'm only seeing this now guys, just back from New York. I did an update before I went last week & had tested as much as I could and it all seemed fine but obviously can't test everything. Let me know who's having problems & with what.

Cheers :wink:

User avatar
Damok
Moderator
Posts: 5111
Joined: Fri Apr 18, 2008 7:08 pm

Re: Forum, anyone else having problems with forum functions

Postby Damok » Wed Apr 07, 2010 7:12 pm

Dizz wrote:Sorry I'm only seeing this now guys, just back from New York. I did an update before I went last week & had tested as much as I could and it all seemed fine but obviously can't test everything. Let me know who's having problems & with what.

Cheers :wink:


I dont know if this is a problem but, When i start a topic i cant go back in and edit the post. . :? :?
The edit button is gone :!:
Newbie click the link, $ $ $ $ $
http://www.albinoblacksheep.com/flash/posting


Return to “Non-car related chat”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest