Image Please bare with us while we are carrying out some much needed maintenance to the forum. New look coming soon!

tezza radio and headunit

For all your audio/visual & general interior needs, post here
dowdie88
Trc Off
Posts: 73
Joined: Fri May 02, 2008 7:12 pm
Location: sligo/galway city
Contact:

tezza radio and headunit

Postby dowdie88 » Fri May 02, 2008 7:38 pm

hey..jus wondering does any 1 know how 2 fix original tezza cd pplayer..error 3 comes up on screen...it work for a while but i press somethin wrong and its not workin any more...need help plz?!

User avatar
Richie_c
Altezza Guru
Posts: 1744
Joined: Tue Feb 19, 2008 1:07 pm
Location: Everywhere
Contact:

Postby Richie_c » Fri May 02, 2008 10:00 pm

Yeah head to your nearest mod shop and buy yourself a new one. As far as I know that aint fixable, hope you didnt have 6 discs in there, I may be wrong but I think someone told be they cant be gotten back without abit of help from a hammer. Supposed to be a fairly common problem with the headunit :evil:
300 rwhp thanks to
Image

User avatar
alimac
Trc Off
Posts: 158
Joined: Mon Aug 13, 2007 11:04 am
Location: Christchurch, New Zealand

Postby alimac » Tue May 06, 2008 11:01 am

It is fixable. Join up on the NZ Altezza Club and ask cpufix. He does them. But personally, I found that a decent after market HU sounds better, and costs less than fixing it
98 RS200z 6MT


Return to “I.C.E & Interior section”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests